سفارش تبلیغ
صبا ویژن
منتظر
درباره



منتظر


امین
انتظار یعنی رفتن و رسیدن ... رسالت شیعه در عصر انتظار، افزایش وسع خود و تلاش برای رسیدن به قدرت حکومت بر جهان به شیوه صالحان است ...
آهنگ وبلاگ

امام روح الله :
این دستگاهها(رادیو- تلویزیون) دستگاههاى تربیتى است؛ باید تمام اقشار ملت با این دستگاهها تربیت بشوند؛ یک دانشگاه عمومى است. دانشگاهها دانشگاههاى موضعى است، این یک دانشگاه عمومى است یعنى دانشگاهى است که در تمام سطح کشور گسترده است. باید از آن، عملِ دانشگاه را، به آن اندازه‏اى که مى‏شود، استفاده کرد. باید این دستگاهْ دستگاهى باشد که بعد از چند سال تمام قشر ملت را روشن کند، تمام را مبارز بار بیاورد، تمام را متفکر بار بیاورد، تمام اینها را مستقل بار بیاورد، آزادمنش بار بیاورد، از غربزدگى بیرون کند؛ استقلال به مردم بدهد. ( صحیفه امام، ج‏6، ص 399 )

شنبه این هفته رهبر انقلاب در دیداری که با جمعی از مسئولین و دست اندرکاران سازمان صداوسیما داشتند فرمودند که امام (ره) تعارف نکردند که صداوسیما یک دانشگاه است .
بنابر آنچه در یکی از پست های قبلی این وبلاگ نوشته بودم می خواستم مطلبی در رابطه با شخم زدن سازمان صداوسیما منتشر کنم که به نظرم رسید اشاره این هفته رهبری رو دنبال کنم و درباره اینکه "صداوسیما دانشگاه عمومی است" مطالبی رو خدمت شما عرض کنم. پس در ادامه سعی کردم به بررسی ابعاد این دانشگاه بپردازم.

-اساتید عالم و به روز ، نیاز دانشگاه عمومی
اساتید مناسب برای مخاطبان در این دانشگاه وجود نداره . اساتید به جای اینکه مطالب عالی و بالاتر از سطح جامعه را به ما یاد دهند تا تفکراتمون تعالی پیدا کنه ، ما رو با بیان کردن مسائل موجود در جامعه و بعضا مسائل سطح پایین سرگرم می کنند . مثلا دیدید که در همین دیدار روز شنبه رهبری ، ایشان از وجود عشق های مثلثی در فیلم ها انتقاد کردند . جای تاسف داره که مسئولین سازمان باید اینقدر جاهل باشند که رهبری مجبور شود وارد مصادق بشود تا اینها کمی متوجه امر بشوند.
اساتید این دانشگاه ما رو با به جای آشنا کردن با حقیقت ها،  با واقعیت ها آشنا می کنند . حقیقت عالم چیزی فراتر از این مناسبات مادی است . جایی که علما و سالکان در آن جا زندگی می کنند . ما حق خودمون رو از این دانشگاه عمومی می خواهیم ! چرا دست ما رو از حقیقت و غیب عالم کوتاه کرده اند ؟
این کار های باعث می شه که مردم نیان توی این دانشگاه . آیا واقعا جمهوری اسلامی می خواهد که ملت در این دانشگاه عمومی شرکت نکنند؟ و بروند در کلاس های متفرقه شرکت کنند؟ خوب در این صورت همین می شود که طی 10 سال گذشته شد . عده ای مدعی دروغین با تشکیل این کلاس ها خارج از این دانشگاه، مردم رو به اسم حقیقت از حقیقت دور کردند و دولت مجبور شد انرژی بگذاره و با این ها برخورد کنه .
دولت اسلامی نباید بگذاره که مردم به جای اومدن در دانشگاه عمومی که دولت براشون طراحی کرده ، برن بیرون غذای روحیشون رو از جای دیگری تهیه کنند . پس برای چی انقلاب کردیم و حکومت تشکیل دادیم؟ ما باید مردم رو در حکومت هدایت کنیم . با خط مشیی که می خواهیم . اگر غیر از این بود خوب پس دیگه حکومت تشکیل نمی دادیم .
حاج آقا دولابیمردم در این ده سال در کلاس هایی بیرون از این دانشگاه عمومی شرکت کردند و البته عده ای در دام مدعیان دروغین افتادند و عده ای نیز به محفل اساتید راستین راه یافتند. صداوسیما چرا اینقدر محافظه کاری می کنه ؟ همونطور که مدعیان دروغین شناسایی شده اند و مرکز مهدویت قم به خوبی اونها رو رسوا کرد ، همینطور طی این مدت اساتید و علمای راستین نیز پیداشدند . صداوسیما بیاد از این عالمان استفاده کنه ... برای مثال استفاه از بزرگانی مانند حاج آقا دولابی و امثالهم کار بسیار خوبی بود که رسانه ملی شروع کرد .
جدیدا وزیر علوم اعلام کرده سازوکاری برای شناسایی اساتید سکولار اندیشیده و به زودی تغییراتی به وجود خواهد اومد.خوب ما از رسانه ملی به عنوان یک دانشگاه عمومی هم می خواهیم که تلویزیون و رادیو رو هم از لوث وجود این افراد پاک کنه . استاد این دانشگاه همون نویسندگان سریال های فمینیستی و سکولار و  ... هستند .
حاج آقا فلانی و استاد بهمانی که برای سخنرانی در برنامه های تلویزیون شرکت می کنند که فقط استاد این دانشگاه نیستند . تمام عوامل یک فیلم حتی بازیگر ، الگو می شوند و مردم از اینها الهام می گیرند ...
اون هم چه کسانی ! ... واقعا برای این دانشگاه متاسفم ... ورودی های جدید این دانشگاه پس از یک مدت استحاله می شن . نه تنها دانشجو ها بلکه اساتید هم همینطور ... این بازیگران صداوسیما پس از چند بازی ، میشن الگوی فشن و مد و زیبایی . اگه اونها رو توی خیابون ببینی از تعجب شاخ در میاری ...
این هم از فاطمه معتمد آریا:
فاطمه معتمد آریا بازیگر سینما و تلویزیون که به‌تازگی با حضور در جشنواره کن کشف حجاب کرده بود، ممنوع‌التصویر شد .معتمد آریا چند سال پیش نیز در حاشیه کنفرانسی در  آمریکا در اظهاراتی وقیحانه گفت: "در سال های بعد از انقلاب، پیدایش سبک جدیدی در فیلم‌‎سازی که با حذف سه عامل سکس، خشونت و شراب همراه بود، عملاً سینمای ایران را از مهم‌ترین وجوه جاذبه در سینما محروم کرد..." وی در فیلم تبلیغاتی موسوی، سر یک میز، همراه با زهرا رهنورد و معصومه ابتکار درباره حقوق از دست رفته زنان ایرانی مطالبی عنوان کرد و بخش عمده گلایه وی این بود که "من اگر بخواهم تنهایی به شهرستان بروم، اجازه رفتن به هتل ندارم مگر اینکه یک مرد همراه من باشد!"
برای صداوسیما با این اساتیدش ؟! متاسفم ... اساتید سکولاری که دین رو فقط برای مسجد و محراب مناسب می دونند.  وقتی استاد پناهیان به خاطر انتقادات به جا و مناسبش به سیاست های صداوسیما در این دانشگاه عمومی ممنوع التصویر و در حقیقت ممنوع السخنرانی می شود منتظر این روز هم بودیم که صداوسیما محصولاتی همچون معتمدآریا را تحویل نظام بدهد. 

-اسلامی شدن درس های دانشگاه عمومی
سریال به کجا چنین شتابانتعداد واحد های عمومی و معارفی این دانشگاه کمه . درس های تخصصی علوم انسانی اش هم درس هایی کاملا سکولاره. درس های تخصصی فنی اش هم کاملا در جهت سوء استفاده می شه .
سریال "به کجا چنین شتابان" رو به یاد بیارید . فیلم، اسلامی و دینی نبود اما روح دین و خدامحوری حداقل در برخی قسمت هاش وجود داشت. وقتی اون پیرمرد روستایی با یونس در مورد اون طلاها که از راه دزدی به دست اومده بود سخن می گفت و اینکه اون پیرمرد چون حقیقت اون طلاها رو دیده بود از اونها بدش می اومد . یا وقتی به یونس داستان اون کسی که از کوه پرت شده بود پایین رو گفت ... داشت درس اخلاق ،عرفان و ... می داد .
البته به این نکته هم باید اشاره کنم که امثال این فیلم حاصل سیاست های سازمان نیست . بلکه یک رویداد و اتفاق است . همین مستندهای شاخص و سیره عملی امام روح الله و ... که نه تنها از حمایت صداوسیما برخوردار نبود بلکه با سنگ اندازی اونها هم روبرو شده بود (مستندهایی که کارمندان صدا و سیما نمی سازند)
وقتی می شنویم که 80 درصد کارمندان صداوسیما به اقای موسوی  این نماینده سکولاریزم  رای دادند اصلا تعجب نمی کنم که چرا پایه اکثر برنامه های این سازمان که پخش میشه سکولاریستیه .
همین فیلم در چشم باد نمونه جالبیه. مبارزه ملت ایران با استکبار از زمان جنگ جهانی تا دفاع مقدس رو به تصویر کشیده بود اما خالی از دین. (+)(+) سراسر قسمت های این مجموعه که دوران پس از انقلاب از بمباران شهرها تا جنگ در خط مقدم را به تصویر کشیده بود ذره ای به دین اشاره ای نکرده بود و نشان می داد که جنگ بد است چون مردان دلشان برای فرزندشان تنگ می شود ! بارها و بارها به بحث وطن و فرزند با اشکال مختلف اشاره کرد بدون اینکه حتی ثانیه ای به مخاطب بگه که این ملت برای خدا آمده اند جنگ.
 واقعا اگر سید حسن نصرالله نبود من جوان امروز نمی دانستم عموی عزیزم برای چه در جنگ تحمیلی شهید شد. اون ازدواج نکرده بود و بچه هم نداشت .  طبق فیلم هایی از این دست(مثل اخراجی ها) تمام برداشت نسل جدید که با کتاب ها مانوس نیستند، از جنگ و انقلاب توسط همین فیلم ها تشکیل میشه و ملت در حال استحاله شدن هستند... 
ما در هشت سال جنگ تحمیلی دویست هزار شهید تنها برای لبیک گفتن به امام حسین (ع) دادیم . سال قبل وقتی برای راهپیمایی 9 دی به همراه نزدیکان ، عازم میدان انقلاب بودیم ، یکی از اعضای فامیل  که زیاد اهل دین و مذهب نیست به ما می گفت : امروز فقط برای این میام که امام حسین (ع) در روز قیامت نگوید که به ندای من جواب ندادی ...
تمام زندگی ما لبیک یا حسین است .
سکولاریزم غربی نه تنها اهل بیت (ع) بلکه خداوند را از متن زندگی حذف کرده و به درون امامزاده ها و مساجد محدود کرده. سال قبل یک نویسنده خارجی مقاله ای در باره فیلم هری پاتر نوشت و اعلام کرد : در این فیلم خدا مرده است ...(+) امروز سکولاریزم روح فیلم های سینما و تلویزیون جمهوری اسلامی ایران شده . البته این فقط محدود به صداوسیما نیست.  می بینید افرادی که زمانی در این مملکت مسئول بودند و الان از آن ور مرز ها جریان فتنه را هدایت می کنند(افرادی مانند سازگارا) رسما در ماهواره ها اعلام کرده اند که به سکولاریسم اعتقاد دارند .
ببینید این اتفاق نیست یک فیلم و دو فیلم هم نیست . سریال شمس العماره را یادتونه ؟ دختری که دنبال یک شوهر مناسب می گشت . قسمت آخر امین حیایی به عنوان ناجی وارد شد و صدای اذان پخش شد ؟ دین رو به مسخره گرفتند . یا همین سریال  هوش سیاه . اگر این فیلم خارج از ایران ساخته می شد هیچ کس متوجه نمی شد . فیلمی که به خوبی می تونست مسائل دینی در فضای مجازی رو تبیین کنه حتی لحظه ای به این مسئله اشاره نکرد و فضای رو کاملا مادی جلوه می داد. سریال های از این دست زیاده الان حضور دهن ندارم.
دستگاه های کشور واقعا به فکر یک شخم زنی اساسی باشند . چرا از مردم عقب هستید . دکتر عباسی که خارج از مجموعه دولت داره فعالیت می کنه اگر سریال فرار از زندان رو نقد نکرده بود(+) رادیو هم مثل ارشاد رفته بود به سمت انتشار این فیلم(+) چرا سیستم نظام باید اینقدر از نخبگان فرهنگی عقب باشه ؟ مجموعه ها و موسسات مختلف فرهنگی با زحمت بسیار دارند برای این جنگ نرم زحمت می کشند. تا کی باید موسسات فرهنگی خارج از حمایت دولت با سختی و فقر، جنگ نرم رو مدیریت کنند . آیا مسئولان هم می خواهند به سرنوشت بنی صدر دچار شوند؟ که از جبهه ها پشتیبانی نمی کنند؟
نه تنها صداوسیما بلکه دیگر مراکز فرهنگی مانند آموزش عالی نیز به این آفات دچارند . نظام اداری هم همینطور  و...
امروز تمدن اسلامی در حال ظهور کردن است . ما منتظر اقدام انقلابی نهاد های مختلف مخصوصا دولت، برای پایان دادن به دنیامداری در نظام مقدس اسلامی هستیم ...  

آخرین جمله هم از یکی از بزرگان عصر امروز:
تز جدایی دین از سیاست تفکر بسیار خطرناکی است و همان‌طور که تا حال صاحبان ثروت و قدرتِ سکولار با این تفکر مانع شدند تا لکومتیو انقلاب در ریل اصلی خود حرکت کند، تلاش کنند، به‌کلی ریل دیگری را در مقابل انقلاب قرار دهند، و سقیفه این‌بار با شکلی دیگر در درون انقلاب اسلامی شکل گیرد، کافی است مدتی دیگر وضع دانشگاه‌ها و ادارات ما همچنان ادامه یابد، در آن صورت همه‌چیز به سود سکولار پنهانی که در نظام آموزشی و اداری ما جا باز کرده، تمام خواهد شد. (+)


کلمات کلیدی: برداشت


نوشته شده توسط امین 89/4/18:: 7:39 عصر     |     () نظر